Dr. Belter

Dr. Belter cosmetica is een uitgebreide schoonheidsverzorgingslijn met natuurlijke en wetenschappelijk ontwikkelde producten, gemaakt van geselecteerde hoogwaardige en plantaardige grondstoffen. De complete range bestaat uit 11 complete verzorgingslijnen voor een optimale en methodische verzorging voor elk huidtype en elke leeftijdsgroep.

Het Dr. Belter Professional Care Concept staat voor gerenommeerde innovatieve producten die een harmonieuze combinatie van effectiviteit en wellness vormen en speciaal zijn ontwikkeld voor een professionele toepassing.

De biochemicus en hoofd van het onderzoeks en ontwikkelingsteam, Dr. Clemens Belter, ontwikkelt en optimaliseert continu alle Dr. Belter producten in eigen laboratoria. De laboratoria voor microbiologie en kwaliteitsonderzoek garanderen absolute topkwaliteit en veiligheid. Dr. Belter wordt geïnspireerd door de fascinerende diversiteit van de natuur en gebruikt deze om met behulp van waardevolle binnenlandse en exotische kruiden, nieuwe werkstoffen en formules samen te stellen. De werkzame bestanddelen zijn huid-identieke plantaardige complexen en zee-extracten.

Reacties zijn gesloten.