Fruitzuurpeelings

Het professionele huidvernieuwingssysteem; Dr. Belter Fruitzuur behandeling:

Een chemische peeling met fruitzuren is een bewezen, natuurlijke en effectieve methode voor succesvolle behandeling van een probleem en door de zon beschadigde huid.

Het regelmatig behandelen van de huid met fruitzuren leidt tot een activering van de celdeling in de basale laag, met als gevolg een verhoogde vernieuwing van de huidlagen. Het veroorzaakt ook een toename van de fibroblasten en hun bindweefsel, waardoor het vochtgehalte en de tonus verbeteren.

Een van de kenmerkende symptomen van een verouderde huid is een lange regeneratiecyclus van ongeveer 40 dagen. Een fruitzuur behandeling kan de huid stimuleren de regeneratiecyclus te versnellen tot een tempo dat kenmerkend is voor een jongere huid, dat wil zeggen 28 dagen. Een van de belangrijkste effecten van deze stimulatie zijn de kleinere corneocyten die bijdragen tot een zichtbaar verfijnd huidprofiel.

Wat kunt u van een fruitzuurpeeling verwachten?

  •  Verbeterde huidstructuur, fijnere poriën
  •  Verbeterde elasticiteit en stevigheid
  •  Gezonde huidglans
  •  Rimpelvermindering
  •  Egale huidskleur
  •  Verminderde acne                       

Hoe gaat een behandeling in zijn werk? 

Om de beste resultaten te boeken begin je met een thuisbehandeling. Op deze manier kan de huid wennen aan de fruitzuren en pakken de fruitzuren nóg beter op de huid. Na twee weken thuisbehandeling kom je in de salon voor de peeling.

Ik begin met de huid grondig te reinigen, waarna ik de gevoelige delen van de huid bescherm en de fruitzuren aanbreng. Vervolgens worden deze geneutraliseerd met een speciale gel waardoor het tintelen direct afneemt. Daarna kunt u nog even lekker ontspannen tijdens een maskertje en breng ik tenslotte de Dr. Belter Hydra Dayshield met factor 30 op voor een goede bescherming.

Om tijdens deze behandelingen de huid nog een extra boost te geven aan voedingsstoffen kunt u kiezen om voor het maskertje een ampul te laten aanbrengen. Omdat de huid na de peeling geheel open staat om voedingsstoffen te ontvangen is dit zeker een aanrader! Dit is voor een meerwaarde van €3,50.

Deze behandeling vindt uitsluitend plaats in het najaar en in de winter. Tijdens deze behandeling is het belangrijk dat je de felle zon vermijdt. Ook is de sauna en het zwembad gedurende deze periode af te raden. Net als het douchen na de behandeling (alleen op deze dag). 

Wat is het resultaat na de behandeling? 

Na de eerste behandeling is er al meteen een zichtbaar resultaat. Maar om het optimale resultaat te boeken kunt u het beste kiezen voor een kuur van een aantal behandelingen. Zodra we dan op het gewenste resultaat zitten is één peeling per 3 tot 6 maanden voldoende, te bepalen per huidtype. Op deze manier blijft het resultaat behouden! 

De thuisbehandeling bestaat uit één product, u hebt de keuze uit een fluid of een olie. Deze hoef je alleen maar 's avonds als nachtverzorging te gebruiken. 

  • Skin Renewal Fluid 10%: een verzorgende, lichte crème gel/fluide. Te gebruiken voor de vroegtijdig verouderde huid, de huid met grove poriën en de huid met een neiging tot acne. 
  • Skin Renewal Oleo Serum 10%: innovatieve anti-aging oleogel. Te gebruiken voor de vroegtijdig verouderde huid, de huid met rimpeltjes, de huid met grove poriën, de door zon beschadigde huid en de droge huid. 

In principe hoef je als voorbehandeling thuis maar één product te gebruiken. Wel is het noodzakelijk dat je tijdens de kuur altijd een dagcrème met factor 30 gebruikt. Onderstaande crème is een fijne aanvulling.

  •  Dr. Belter Hydra Dayshield: deze dagcrème beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, hydrateerd en  voedt de huid. Tevens zit er een zonbescherming in van factor 30.

Na de behandeling mag U 48 uur niet in de zon, geen sauna, niet zwemmen en geen fructiese (groene verpakking)  shampoo gebruiken. Dit omdat de huid als het ware “open” is en dit pigmentvlekken kan veroorzaken.

Reacties zijn gesloten.